31 maj 2014
16:00

Vaksala SK

Referat: Bälinge IF P99/00/01 - Vaksala SK

Returmöte mot Vaksala där vi får en mardrömsstart med mål i baken efter en minut - vi får inte bort bollen efter en frispark. Som tur är hänger vi inte med huvudena utan tar tag i matchen och inom tre minuter är det vi som leder efter mål av Kevin och Victor. Vi kontrollerar matchen och har ett flertal lägen innan Kevin sätter vårt tredje. Sedan kommer en sekvens med det snyggaste målet i matchen där bollen går från vänsterkanten via mittfält till högerkanten där Adam väggspelar med Andreas och kommer till inlägg som DG möter med pannan vid bortre stoplen - skolboksexempel! Vi hinner med ytterligare två mål (Victor och Kevin) innan paus. Riktigt bra första halvlek!
I andra halvlek håller vi inte fokus och tillåter Vaksala komma framåt i banan men Philip håller tätt där bak och lillebror Sander gör tre mål framåt. Slutresultat 9-1.